MICHAEL DOUGLAS SI CATHERINE ZETA-JONES ISI VOR REINNOI JURAMINTELE

by Sida Voicu

După ce au fost anul trecut la un pas de divorț, Michael Douglas (69 de ani) și Catherine Zeta-Jones (44 de ani) par să-și fi redescoperit relația și doresc chiar să-și reînnoiască jurămintele de credință în fața altarului, conform revistei britanice Grazia.

Cei doi actori, care au împreună doi copii, Dylan, 13 ani și Carys, 10 ani, s-au despărțit în luna august a anului trecut după 14 ani de căsnicie dar s-au împăcat și doresc să-și reafirme în mod public dragostea pe care și-o poartă, reînnoindu-și jurămintele la 25 septembrie, ziua de naștere a amândurora.

„Michael și Catherine au trecut prin multe în ultimele câteva luni. Ei și-ar dori să-și reînnoiască jurămintele de nuntă și s-au gândit să facă acest lucru chiar de ziua lor, pe 25 septembrie”, conform unei surse citate de publicația britanică.

Cei doi actori au urmat o terapie de cuplu pentru a-și salva căsnicia iar acum dispun de câteva sisteme la care apelează pentru a face lucrurile să meargă.

„Consilierea de cuplu pe care au primit-o i-a ajutat foarte mult. Ei și-au pus la punct câteva moduri diferite de a-și exprima sentimentale și s-au apucat să țină și jurnale. Ei își arată unul altuia însemnările din jurnal dacă ceva îi deranjează, fără să se mai certe direct. În plus, în fiecare an vor face câte o pauză de o lună pentru că au înțeles amândoi cât este de important să ai loc să respiri și să-ți reîncarci bateriile într-o relație de lungă durată”, a mai precizat sursa citată.

 

Sursa: http://www1.agerpres.ro/lifestyle/2014/02/12/michael-douglas-si-catherine-zeta-jones-isi-vor-reinnoi-juramintele-20-49-04

Facebook Comments