Metodă inedită pentru atenuarea ridurilor

by Cristian Dobre

Trecerea timpului, poluarea, stresul, expunerea la soare sau fumatul sunt doar câteva dintre cauzele care pot duce la apariția ridurilor. Acestea sunt foarte inestetice și se transformă într-o adevărată problemă pentru multe femei.

Chiar dacă nu există persoană care să nu aibă măcar un rid pe față, apariția acestora dă mari bătăi de cap doamnelor și domnișoarelor care își doresc un ten impecabil. Astfel, majoritatea femeilor caută tratamente care să prevină apariția ridurilor și să le estompeze sau chiar să le facă să dispară pe cele deja existente.

Masca de față care te ajută să estompezi ridurile

Ingredientele naturale sunt folosite de foarte multe ori în industria cosmetică și asta pentru că au efecte foarte puternice și ajută pielea să arate impecabil. Pentru a rezolva problema ridurilor poți prepara în doar câteva minute o mască naturală, cu un puternic efect de întinerire.

Ingrediente:

  • un gălbenuș de ou
  • o lingură de ulei de măsline
  • 2 lingurițe de ulei de cocos
  • o linguriță de miere

Mod de preparare:

Masca de față care te ajută să estompezi ridurile se obține foarte simplu și trebuie doar să amesteci cele patru ingrediente. Înainte de a aplica această mască pe suprafața feței, curăță bine tenul cu apă caldă, asta pentru a deschide porii. După ce ai făcut acest lucru, aplică masca pe zonele afectate de riduri. Dacă vrei ca rezultatele să fie vizibile cât mai repede, încearcă să aplici masca înainte de culcare și să o lași să acționeze până dimineața. După 7 zile, aspectul pielii tale se va schimba în mod radical, iar ridurile se vor estompa. În plus, pielea va fi mult mai catifelată și mai luminoasă.

 

Sursa: avantaje.ro

Facebook Comments