Meteorologii anunță ploi torențiale și furtuni în toată țara

by Cristian Dobre
Nori de furtuna sunt stransi deasupra cartierului Drumul Taberei din Bucuresti, vineri, 25 mai 2012. Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri o noua atentionare cod galben de ploi, valabila de vineri de la ora 12:00 pana sambata la ora 09:00 in 11 judete din tara. Traficul rutier este blocat pe numeroase artere ale Capitalei, iar subsoluri din multe zone ale orasului au fost inundate din cauza ploii de vineri seara. RAZVAN CHIRITA / MEDIAFAX FOTO

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare de instabilitatea atmosferică valabilă în aproape toată ţara începând de joi, ora 12:00, până vineri la ora 21:00.

Potrivit meteorologilor, din a doua parte a zilei de joi în sud-vest, centru, nord-est şi la munte, iar în noaptea de joi spre vineri şi pe parcursul zilei de vineri, îndeosebi în jumătatea de est a ţării, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică temporar accentuată ce se va manifesta prin averse torenţiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii şi grindină.

Facebook Comments