Meseria de bază a lui Fuego nu are nicio legătură cu muzica

by Cristian Dobre

Este unul dintre cei mai apreciați artiști din industria muzicală din România, dar meseria de bază a lui Fuego nu are absolut nicio legătură cu muzica.
Paul Surugiu, cunoscut publicului larg drept Fuego, a scos la iveală un amănunt mai puțin cunoscut despre el. Artistul a dezvăluit care este meseria lui de bază.  Profesia respectivă n-are nicio legătură cu muzica.

„Eu la bază sunt lăcătuș mecanic”, a dezvăluit Fuego la emisiunea Xtra Night Show, moderată de Dan Capatos la postul de televiziune Antena 1.

Binecunoscutul cântăreț a mai mărturisit că nu s-ar descurca să practtice meseria respectivă. Cunoscut pentru sensibilitatea și dăruirea sa, Paul Surugiu-Fuego este, de peste 25 de ani, unul dintre cei mai populari și iubiți artiști din România.

Cântăreț, pictor și moderator de emisiuni, el a devenit o figură reprezentativă pentru promovarea valorilor din arta românească. Cu 31 de albume de studio, peste 600 de piese în repertoriu, cinci discuri de aur și două de platină pentru vânzări, Paul Surugiu-FUEGO se numără printre artiștii care susțin în permanență concerte sold-out, iar în 2012 a primit distincția de Artist al Poporului Republicii Moldova’.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments