Mesajul transmis de Fuego după moartea artistei Draga Olteanu Matei

by Cristian Dobre

Pentru România astăzi este o zi grea, asta pentru că ne despărțim din nou de o actriță iubită de public, Draga Olteanu Matei, care s-a stins din viață la vârsta de 87 de ani! Pentru toți cei care au îndrăgit-o și au cunoscut-o este un moment foarte trist, iar printre ei se număr și Fuego!

Astăzi este o zi extrem de tristă pentru lumea teatrului și filmului, după ce în această dimineață celebra actriță Draga Olteanu Matei ne-a părăsit!

Vestea tristă a venit în această dimineață, după ce în noaptea de marți spre miercuri s-a stins din viață pe patul Spitalului Sfântul Spiridon din Iași, acolo unde a ajuns în urmă cu doar câteva zile în stare foarte gravă!

Fuego, înghenucheat de durere după moartea actriței Draga Olteanu Matei!

Printre miile de persoane care îi regretă dispariția celebrei actrițe se numără și cântărețul Fuego care pe pagina sa de socializare a transmis un mesaj emoționant, dar totodată plin de durere, după ce Draga Olteanu Matei a părăsit această lume.

”Nu i-ar fi plăcut să plângem pentru ea, ci să râdem și să ne-aducem aminte de ea așa cum era, cu dragoste de viață. Draga Olteanu Matei a plecat azi către gașca aceea formidabilă de actori români care ne privesc de undeva și care-au definit teatrul românesc. Acum vreo 22 de ani am întâlnit-o prima oară, când ea și Rodica Popescu Bitănescu mi-au oferit o șansă.”, a fost doar o parte din mesajul transmis de Fuego pe Facebook!

De ce boală a murit Draga Olteanu Matei

Draga Olteanu Matei a ajuns la spitalul Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iași pe 13 noiembrie din cauza unei hemoragii digestive superioare. Aceasta a intrat în comă la spitalul din Piatra Neamț, iar după două medicii au stabilizat-o!

Sursa: spyews.ro

Facebook Comments