Mesajul transmis de Culiță Sterp la împlinirea vârstei de 28 de ani

by Cristian Dobre

Culiță Sterp și-a sărbătorit astăzi aniversarea celor 28 de ani alături de familie și cei mai apropiați prieteni, care i-au făcut și o surpriză pe măsură. Artistul a primit o vizită neașteptată din partea celor dragi, la el acasă.

Cântărețul a avut motive de fericire cu ocazia zilei sale de naștere. A fost în centrul atenției, iar Internetul a fost plin de urări din partea celor mai apropiați prieteni, dar și a fanilor săi, care nu au uitat să-i transmită cele mai bune urări. Artistul a fost copleșit de sute de mesaje, care mai de care mai emoționante, multe dintre ele fiind repostate pe contul lui personal de Instagram.

Mesajul transmis de Culiță Sterp

Cu toate acestea, cel mai important mesaj a venit chiar din partea sărbătoritului, către familia sa. Surprins și emoționat de surpriza pe care a primit-o, Culiță Sterp a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare împreună cu părinții și fratele lui, alături de care a scris exact ceea ce a simțit.

„28 de ani trecuți! Nu-s puțini, dar nu-s nici mulți! Mulțumesc familiei mele care mi-a făcut cea mai frumoasă surpriză și pentru care m-a susținut mereu în tot ceea ce am făcut! Iar vouă vă mulțumesc încă de o mie de ori pentru mesajele pe care mi le-ați transmis! Vă iubesc!”, a scris Culiță Sterp pe Instagram.

Artistul se poate lăuda cu o carieră de succes în lumea muzicii românești și cu realizări impresionante. Pe această cale și cu ocazia zilei sale de naștere a ținut să dezvăluie cât este de recunoscător pentru susținerea din partea familiei, dar și cât de mult își apreciază fanii pentru loialitatea lor.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments