Mesajul lui Călin Geambașu de ziua regretatei Mălina Olinescu

by Dana B.

Călin Geambașu nu a uitat-o pe buna sa prietenă, regretata artistă Mălina Olinescu, care a murit în mod tragic în urmă cu câțiva ani.

Mălina Olinescu, care s-a născut la data de 29 ianuarie 1974, provenea dintr-o famile de artiști, mama, Doina Spătaru, cântăreață consacrată și rudă cu solistul Dan Spătaru, iar tatăl, Boris Olinescu, un actor apreciat în anii 1960. Mălina a iubit muzica și a început să cânte încă de la vârsta de 5 ani. A devenit cunoscută la nivel național mai ales grație emisiunii de mare succes „Școala Vedetelor”.

Mălina Olinescu a murit la vârsta de 37 de ani. S-a sinucis, aruncându-se de la etajul șase al blocului în care locuia, în zona Gării de Nord din București. Călin Geambașu, bun prieten al artistei, a declarat că aceasta s-ar fi sinucis după desparțirea de iubitul ei, Sebastian Truță.

Pe 29 ianuarie anul acesta, cântăreața ar fi împlinit 44 de ani. Călin Geambașu, care a fost prieten la cataramă cu Mălina Olinescu, a transmis un mesaj de aniversarea acesteia. Mesajul este unul dureros și vorbește despre melodia pe care Mălina Olinescu, care are o soră foarte frumoasă, a cântat-o în anul 2003 la Eurovision România, compusă de Călin și care a primit note foarte mici din partea juriului de specialitate.

„La mulți ani eterni, Mălinet…! Azi ar fi fost ziua ei.
30 de ani împreună, în copilărie, la ȘCOALA VEDETELOR și mai târziu în trupa noastră.

Această melodie din 2003 este ultima pe care am compus-o până în prezent, descumpănit fiind de faptul că a fost posibil ca 2 membrii ai Juriului să acorde interpretării Mălinei și melodiei nota 2…
Când am văzut că așa ceva este posibil (după toate performanțele noastre anterioare), efectiv m-am oprit.

Am pus în această melodie toate ingredientele necesare pentru a-i evidenția Mălinei Glasul ei de Înger… Ești mereu aici, Mălina!”, a scris Călin Geambașu pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments