Mesajul Ioanei Ginghină după ce a fost criticată că a pozat dezbrăcată

by Cristian Dobre

Ioana Ginghină pare că duce o viață destul de liniștită și frumoasă, după divorțul de Alexandru Papadopol. Actrița s-a schimbat mult, a slăbit și are mai multă încredere în ea ca niciodată.

Lucru care se și vede din imaginile de pe Instagram. De-a lungul timpului, Ioana Ginghină a primit multe critici cu privire la fotografiile mai îndrăznețe pe care le-a postat. Recent, actrița a decis să vorbească deschis despre acest lucru pe blog și să le povestească fanilor săi care este relația cu fostul ei soț. Ioana Ginghină a vorbit și despre fotografiile provocatoare, la adresa cărora a primit multe critici.

Actrița a vorbit despre performanța Shakirei și a lui J Lo în cadrul Superbowl, arătându-și admirația pentru ele.

„Surprinderea mea a fost mare, să văd că toată lumea e căzută în admirație, chiar și cei care m-au condamnat pe mine că am pozat în costum de baie, anul trecut, în Revista Viva. Textul era de genul la vârstă ta mai pozezi așa…’ asta varianta soft. Am înțeles atunci că dacă e vorba de o vedetă din America e voie să faci orice. Aici la noi și mai ales cineva atât de aproape de tine , e greu de suportat.

Nu mă mai interesează de mult ce zice lumea. Am cercul meu, mic, de familie+ prieteni, care contează și pe care sunt dispusă să îi ascult. Nu am putut să nu observ și chiar să învăț din acestă experiență. Nu este vorba despre dansul la bară ci despre cât de ușor îi judecăm pe alții și le punem etichete”, a scris Ginghină pe blog.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments