Mesajul Horiei Brenciu pentru fiica cea mare

by Dana B.

Horia Brenciu își aniversează fiica cea mare, pe Andreea. Artistul a postat pe Facebook un clip, alături de care a scris și un mesaj cu tânăra care se află peste hotare.

Horia Brenciu își aniversează fiica cea mare, pe Andreea, care este studentă la Londra. Artistul și cele două fiice ale soției lui au o relație specială și se înțeleg de minune. Acesta a postat pe contul de socializare un video, alături de acre a scris un mesaj pentru Andreea.„Astăzi e numai despre fata mea cea mare, Andreea! La mulți ani, iubirea mea!”, a scris Horia Brenciu. Și Alice a postat un mesaj alături de care a atașat o fotografie cu una dintre fiice sale. „Asta e Andreea mea!! Nebuna si minunata! Salbatica si sensibila si superinteligenta si talentata si nebuna, nebuna, nebuna! La multi ani, printesa!! Sa fii fericita macar pe cat esti de frumoasa! Te iubesc cel mai mult din lume! „, a scris Alice pe Facebook.

Horia Brenciu și Alice au adoptat un băiețel, despre care cei doi nu au vorbit decât atunci când micuțul a împlinit doi ani. Interpretul  și-a prezentat fiul în prima ediție a emisiunii Uniplay, ce a avut loc în 2016, în seara de Crăciun la Antena 1. Familia artistului a fost alături de acesta și l-au susținut în prima ediție.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments