Mesajul emoționant scris de Barack Obama la aniversarea soției sale

by Dana B.
Please follow and like us:

În ziua în care Michelle Obama a împlinit 54 de ani ea și soțul său le-au reamintit tuturor de ce sunt considerați un etalon atunci când vine vorba de cuplul ideal. Fostul președinte i-a transmis soției sale un mesaj emoționant cu ocazia aniversării sale.

Mesajul scris de fostul șef de la Casa Albă pe Instagram i-a impresionat pe toți cei care au citit. ”Nu ești doar soția și mama copiilor mei, ești cel mai bun prieten al meu. Îți iubesc puterea, grația și determinarea. Te iubesc mai mult cu fiecare zi care trece”, a scris Barack Obama alături de o fotografie în care apare împreună cu soția sa.

La scurt timp după aceea, Michelle a răspuns gestului dulce al soțului ei, cu un mesaj la fel de emoționant. „Mulțumesc [Barack] pentru frumoasele flori care mă așteaptă la birou în această dimineață. Tu ești cel mai bun prieten al meu, cel mai mare fan, iar primirea de mesaje și flori de la tine nu se vor demoda niciodată”, a împărtășit ea.

Fosta primă doamnă a Statelor Unite le-a mulțumit și celor care i-au trimis felicitări și mesaje pe rețelele de socializare. „Și pentru persoanele din întreaga țară care au trimis felicitări și au postat pe social media, nu aveți idee cât de mult ne place să auzim vești de la voi. Știu că zilele de naștere pot fi câteodată amare (54!), Dar mesajele voastre de speranță, generozitate și căldura mi-au amintit întotdeauna cât de norocoși și binecuvântați suntem”.

 După plecarea de la Casa Albă, Barack și Michelle Obama și-au cumpărat o vilă într-un cartier exclusivist din Washington, pe care anterior o închiriaseră. Fostul președinte al SUA și soția sa au plătit 8,1 milioane de dolari pentru această proprietate, relatează The Washington Post.
Sursa: libertatea.ro
Facebook Comments