Mesajul emoționant al lui Hugh Jackman pentru soție, la 22 de ani de căsnicie

by Cristian Dobre

Mesajul lui Hugh Jackman pentru soția sa la aniversarea a 22 de ani de căsnicie. Celebrul actor spune într-o postare pe rețelele de socializare că dragostea pentru soţia sa, Deborra-lee Furness, este de “un catralion de ori în jurul lumii”, scrie Agerpres citând presa internațională.

Hugh Jackman și Deborra-lee Furness, actriță și producătoare de film, sunt căsătoriți de 22 de ani și formează unul dintre cele mia longevive și unite cupluri de la Hollywood.

Alături de o fotografie în care apar amândoi, actorul din Wolverine a scris “Cred că în viaţă trebuie să îi vedem şi să fim cu adevărat văzuţi de cei mai importanţi oameni din vieţile noastre”.

“Deb, noi am avut asta încă din prima zi. 22 de ani mai târziu… este şi mai profund. Tu şi copiii sunteţi cele mai importante daruri pe care le voi primi vreodată. Te iubesc de un catralion de ori în jurul lumii”.

 Hugh Jackman, în vârstă de 49 de ani, şi Furness, de 62 de ani, şi-au unit destinele la 11 aprilie 1996 după ce s-au întâlnit în 1995 pe platourile de filmare unde se turna serialul de televiziune “Correlli”.

Cei doi au împreună doi copii adoptaţi, un fiu pe nume Oscar, şi o fiică, Ava.

 

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments