Mesajul Andrei de ziua lui Maruță

by Cristian Dobre

Cătălin Măruță împlinește astăzi 42 de ani, iar de ziua lui, Andra i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Au împreună doi copii și o căsnicie așa cum au visat.

Andra a postat pe contul de socializare un mesaj emoționant pentru soțul ei, alături de care a atașat o imagine cu ei doi.
„E ziua lui şi întotdeauna vreau să sărbătoresc de parcă ar fi și a mea. Ce e al meu e şi al lui şi invers, nu? La mulți ani, dragul meu. Ești tot ce mi-am dorit! ♥”, a scris Andra pe contul său de Instagram. Fanii vedetei i-au trimis zeci de mesaje, în care îi urează soțului ei sănătate și să fie fericit alături de familia lui. „La mulți ani!!! Să vă bucurați de tot ce aveți!”, „Fiţi Binecuvântaţi!??La mulţi aniii sănătoşi, Cătălin!????? / Cei mai dragi! ❤️”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Cătălin Măruță a debutat la TVR 2

A fost DJ la discotecă, a împărțit pliante publicitare pe străzi și, până să se angajeze în mass-media, a locuit la un cămin de muncitori. Așa a început povestea succesului tânărului provincial Măruță, plecat de la Târgu Jiu în necunoscutul Capitalei, la facultate, încercând să-și facă propriul drum în viață. Nu l-au împins lipsurile ori neajusurile, ci ambiția de a reuși în viață. A lucrat ca știrist la două posturi de radio, însă consacrarea i-a adus-o postul TVR 2, acolo unde a prezentat matinalul.
În drumul său profesional a trecut și pe la matinalul de la Realitatea TV. Iar din 2007 este prezentatorul emisiunii “La Măruță” (”Happy Hour” în trecut).
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments