Mesajul Andreei Esca transmis fiicei sale, la împlinirea a 20 de ani

by Cristian Dobre

Andreea Esca a transmis un mesaj emoționant pentru fiica sa, Alexia, care a împlinit frumoasa vârstă de 20 de ani. Prezentatoarea și-a amintit de vremea în care a aflat că este însărcinată și de cât de fericită a fost în toți anii în care a crescut-o pe tânăra domnișoară.

Andreea Esca a profitat de ocazia aniversării zilei de naștere a fiicei sale și a făcut o declarație de-a dreptul emoționantă. Cuvintele frumoase au fost postate pe site-ul prezentatoarei de știri, fiind distribuite de foarte multe persoane.

Printre rânduri se poate simți emoția cu care Andreea Esca a scris, fiind vorba despre perioada în care aceasta a aflat că va deveni mamă. După cum spune chiar ea, se simțea cea mai norocoasă și fericită persoană de pe Pământ.

„Tare fericită m-a făcut acest copil! Pardon… această domnișoară! Când m-a anunțat medicul că sunt însărcinată, pur și simplu urlam de fericire pe stradă. Îmi amintesc perfect cum i-am spus Adinei Goriță, la birou. Știu și unde și cu ce eram îmbrăcată. Nimic în lume nu ar fi putut să mă facă mai fericită! Orice mă întreba oricine, eu răspundeam că sunt însărcinată. Mă simțeam centrul Lumii, cea mai puternică ființă de pe Pământ și cea mai norocoasă.”, începe Andreea Esca urarea pentru Alexia.

Mai mult, Andreea Esca a descris puțin și perioada sarcinii, una plină de sentimente și emoții de tot felul, însă bucuria resimțită odată cu venirea pe lume a fiicei sale a fost de neasemuit.

„Mergeam doar la ecografii, că astea existau deja. Și acolo eram amuzată că medicul îmi punea ceva muzica de relaxare cu o apă, un râu prin pădure, iar eu îl rugam să renunțăm, pentru că pe mine mă scotea din minți sunetul, nu mă calma, și îmi venea să fac și pipi de la atâta apă și frig în pădure. Altfel, mi-am continuat viața normal, fără să îmi modific deloc programul, dar cu o doză maximă de fericire pe chip și în suflet. Am fost la serviciu până în ultima clipă, și am dansat până înainte cu două zile, că doar pe 29 era ziua mea”, a mai dezvăluit Andreea Esca.

În încheiere, vedeta a vorbit despre contextul nașterii Alexiei, unul puțin cam neobișnuit. Crezând că suferă de dureri din cauza mâncării picante, Andreea Esca a aflat la spital că urmează ca peste puțin timp să nască. Zis și făcut, urmând să treacă nu mai puțin de 20 de ani de la fericitul eveniment.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments