Mesajul actualei către fosta soție a lui Ilie Năstase

by Dana B.

Brigitte Sfăt, mesaj pentru fosta soţie a lui Ilie Năstase, asta după ce recent o acuza pe Amalia că se bagă în căsnicia ei cu fostul tenismen. Bruneta a luat o hotărâre în ceea ce priveşte relaţia cu soţul ei.

Brigitte Sfăt, mesaj pentru fosta soţie a lui Ilie Năstase, despre care spune că i-a distrus căsnicia. Aceasta a intrat în direct la tv, unde a vorbit despre planurile ei de vacanţă, dar şi despre ce are de gând să facă în plan sentimental.

„Am fost la biserică, mâine, la patru am avion spre Sardenia – plec cu copiii în Sardenia, cu prietenii. Păi, cred că vine şi el (n.r.: Ilie Năstase), nu ştiu. E o excursie pe care am programat-o de şase luni de zile”, a povestit Brigitte Sfăt în cadrul emisiunii „Cool Summer Nights” de la Antena Stars.

Bruneta a spus că Amalia Năstase s-a amestecat mereu în căsnicia ei cu fostul tenismen. „Îţi dai seama că nu mi-a convenit că au apărut articolele alea după ce s-au mai liniştit apele şi… Clar că nu mi-a convenit că o anumită duduie, care nu merită deloc atenţia, a fost scoasă la rampă. Nu pot să spun şi să ascund faptul că a da explicaţii înseamnă un disconfort pentru mine, aş vrea să vrbesc despre proiectele frumoase.  Pe mine nu m-a supărat niciodată, dar a încercat să coordoneze de la depărtare căsnicia şi să facă în aşa fel încât ea să tragă foloasele… căsnicia mea!  Problemele mele, de fapt, sunt legate de faptul că mariajul meu s-a făcut în trei şi nu s-a făcut în doi. Iar dacă va mai fi vreodată să fie vreo căsnicie nu o s-o mai facă mai mult de două persoane. Nu are ce să caute o a treia la mijloc.”, a declarat soţia lui Ilie Năstase în cadrul emisiunii „Cool Summer Nights” de la Antena Stars.

Recent, Brigitte Sfăt anunța din nou divorțul de Ilie Năstase, și potrivit propriilor mărturisiri, motivul nu-l constituia infidelitatea acestuia ci atitudinea Amaliei, fosta sa soție.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments