Mesajele primite de Valentina Pelinel după căsătoria cu Cristi Borcea

by Cristian Dobre

La scurt timp după ce a devenit doamna Borcea cu acte în regulă, Valentina Pelinel a primit numeroase mesaje de la internauți.

Miercuri, 12 septembrie, fostul model Valentina Pelinel s-a căsătorit cu omul de afaceri Cristi Borcea, cel împreună cu care are un băiețel, Milan, și cu care urmează să mai aibă fetițe gemene. Cununia civilă a fost stabilită în mare secret de cei doi și a avut loc la starea civilă de la primăria Voluntari.

Imediat după ce s-a aflat de căsătoria lor, Valentina Pelinel a postat câteva imagini de la Eveniment pe pagina sa de Facebook, acolo unde au curs mesajele pentru ea și cel care i-a devenit soț, Cristi Borcea.

„Un DA mult așteptat și bine primit! Vă doresc să aveți parte de o căsnicie fericită și îndelungată, ani frumoși și clipe minunate petrecute împreună, zile senine și fără griji, respect și multă înțelegere”, „Să fiți fericiți, nimeni și nimic să nu vă despartă. Acum chiar și-a găsit femeia cu care se potrivește perfect”, „Timpul așază lucrurile adevărate’, „Sunteți dintr-un basm frumos”, sunt doar câteva dintre urările primite de Valentina Pelinel.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments