Mesajele lui Barack Obama și Michelle Obama, la a 27-a aniversare a căsătoriei

by Cristian Dobre

Barack Obama și Michelle Obama și-au dedicat joi, pe Twitter, mesaje de dragoste, cu ocazia celei de-a 27-a aniversări de la căsătorie.

Fostul președinte al SUA a postat pe o rețea de socializare o fotografie în care apare alături de soția lui Michelle. Cei doi se îmbrățișează și privesc apus de soare, potrivit CNN.

„Aşa cum spune The Beatles: Este din ce în ce mai bine tot timpul. Mulţumesc, iubito, pentru 27 de ani uimitori!”, a scris Barack Obama, citând un vers din cântecul formaţiei The Beatles, „Getting Better”.

Fosta Prima Doamnă a Americii nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns soțului ei, publicând un mesaj emoționant și o fotografie.

„Acum 27 de ani, acest băiat mi-a promis o viaţă plină de aventuri. Cred că a oferit-o. Închin pentru următorul noastru capitol în care am rămas singuri, fără copii, simţind în continuare magia care ne-a unit în toţi acei ani din urmă. La mulţi ani, Barack!”, a fost mesajul lui Michelle Obama pentru fostul președinte al SUA.

În luna august a acestui an, revista americană Globe scria că Michelle și Barack Obama divorțează. Nu a fost prima oară când au existat speculații privind o posibilă criză în relația soților Obama, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri americane.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments