Mesaje pentru mama. Cele mai emoţionante mesaje, SMS-uri, felicitări şi urări de 8 martie

by Florian Popa

Mesaje pentru mama, pe 8 martie. Ziua Mamei este un prilej de a onora mamele din toată lumea cu cele mai emoţionante şi frumoase mesaje, SMS-uri, felicitări şi urări.

Mesaje pentru mama pe 8 martie. Ziua mamei este ocazia ideală pentru a le trimite celor mai importante femeii din viaţa ta cele mai frumoase şi emoţionante mesaje, urări, sms-uri şi felicitări.

Mama este cea mai importantă persoană din viaţa unui copil, şi indiferent de vârstă, dragostea pentru ea rămâne la fel de puternică.

De 8 martie, de ziua mamei, mesajele, urările şi felicitările de ziua mamei sunt un bun prilej de a-i arăta sentimentele puternice pe care i le purtăm.

Dacă încă nu ştii ce cuvinte să-i spui mamei tale de ziua mamei, iată câteva exemple de mesaje, SMS-uri, felicitări şi urări frumoase şi emoţionante pe care le poţi trimite mamei de 8 martie.

Mesaje pentru mama de Ziua Mamei, 8 martie

„Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulţi ani, mamă, de 8 martie!”

„Mamă, ești cea mai bună pentru mine. Vreau să-ți doresc sănătate bună, vigoare, bună dispoziție, zile mai vesele și mai luminoase. Te iubesc foarte mult! La Mulți Ani, de 8 martie, ziua mamei.”

„Mami, te iubesc. Pentru mine eşti unică, eşti primăvara mea însorită! La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”

„Dragă mamă, de ziua mămicilor eu îţi urez multă sănătate şi să te bucuri de toţi cei ce te înconjoară!La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”

„Draga mea mămică, O primăvară caldă să fie în sufletul tău. Îţi mulţumesc că ai avut grijă de mine cu atâta atenţie. Te iubesc din tot sufletul.”

„Unei singure fiinţe din viaţa mea îi datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu exista cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”

„Draga mea mamă, Am căutat să găsesc un cadou potrivit pentru tine… şi cred că l-am găsit. Sper să-ţi umple ziua de bucurie atunci când îl vei primi. La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”

„Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”

8 martie. Felicitări emoţionante de ziua mamei

„Știu că nici o persoană nu există sub acest cer care să respire și să trăiască pentru mine precum o faci tu, scumpă mamă. Doresc ca-n ochii tăi să lumineze mereu speranța, iar chipul tău sfânt să nu se întristeze din cauza despărțirii noastre. La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”

„Mămica mea dragă, din momentul când m-ai strâns pentru prima oară la piept, ți-am simțit căldura și grija. Păstrez aceste sentimente până astăzi și le împart cu cei dragi. Să fii sănătoasă și să ai parte de mândrie maternă. La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”

„În fiecare an, mămică, ochii tăi și zâmbetul sunt mai gingași, iar sentimentele sunt mai profunde. Să fii înconjurată de pace și bunăstare, iar dragostea și faptele mele să devină cea mai mare bucurie din inima ta. La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”

„Îți mulțumesc pentru dragostea ta necondiționată, pentru răbdarea nemărginită, căldura uimitoare și sprijinul infinit pe care mi le oferi în fiecare zi. Ești îngerul meu, mama! La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”

” Îmi amintesc ca și cum ar fi fost ieri momentele în care îmi pieptănai părul, îmi sărutai obrajii și îmi citeai povești în fiecare seară. Mi-ai făcut întreaga viață o poveste frumoasă și fericită, iar eu nu pot să îți mulțumesc îndeajuns pentru asta. Tu ești totul pentru mine, mama! La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”

„Te felicit cu ocazia zilei de 8 martie și vă doresc o casă plină cu flori și oameni dragi mereu alături! Să răbdare chiar și pentru cei mai neascultători oameni din jur. Fericire, iubire mare și succes în toate! La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”

„Singura persoană care va avea întotdeauna încredere mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna: mama mea!”La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”

„La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”! Eşti minunată şi vreau să împart cu tine ce am mai de preţ. Te iubesc nespus de mult.”

Urări de 8 martie, ziua mamei

„Draga mea mămică, O primăvară caldă să fie în sufletul tău. Îţi mulţumesc că ai avut grijă de mine cu atâta atenţie.Te iubesc din tot sufletul. La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”

„Din suflet îţi dăruiesc, ca în fiecare an, firavul mărţişor şi odată cu el toată dragostea ce ţi-o port. Te iubesc! La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”

„Mama mea frumoasă și puternică, îți mulțumesc pentru că m-ai învățat să fiu curajos/curajoasă și să am încredere în mine. Îți doresc o zi de 8 Martie minunată și multe realizări în viață! La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”

„La mulți ani, mama mea minunată! Sper ca această zi să fie la fel de specială precum ești tu pentru mine. Te iubesc enorm și îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine! La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”

„Mama, îți doresc o primăvară plină de flori și de momente deosebite alături de cei dragi. Ești o mamă extraordinară și te iubesc foarte mult!”

„La mulți ani, mama mea puternică și înțeleaptă! Sper ca această zi să fie una minunată și sărbătorită alături de cei dragi. Te iubesc enorm și îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine! La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”

„Mama mea iubită, îți doresc o zi de 8 Martie minunată și plină de bucurie. Mulțumesc pentru că m-ai învățat să fiu un om bun și să am mereu încredere în mine.La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”

„La mulți ani, mama mea frumoasă și talentată! Sper că această zi să fie una specială și să îți aducă multă fericire și împliniri. Te iubesc enorm! La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”

„Mama mea minunată, îți mulțumesc pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine și pentru că m-ai învățat să fiu o persoană bună și să iubesc cu adevărat. La mulți ani și o primăvară minunată!” La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”

„La mulți ani, mama mea iubită! Sper că această zi să fie la fel de specială precum ești tu pentru mine. Te iubesc enorm și îți mulțumesc pentru tot. Îți mulțumesc pentru că ești mereu alături de mine și mă susții în orice moment. La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”

„Mama mea dragă, îți doresc o primăvară plină de sănătate, fericire și împliniri! Ești o mamă minunată și te iubesc enorm. La mulți ani și o zi de 8 Martie deosebită!” La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”

Ziua mamei, 8 martie. Cele mai frumoase SMS-uri

„Felicitări mămică. La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”

„Când eram mic, îți pusei viața pe hiat pentru a avea grijă de mine cu dăruire. M-ai crescut cu mare efort, mulțumesc pentru tot și mai mult, la mulți ani mamă. La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”

„Astăzi este ziua femeii care m-a învățat tot ce știu. TE IUBESC MAMĂ. La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”

„Dragă mamă, astăzi este ziua ta și văd cum ai fost mereu exemplul meu de viață de urmat, mulțumesc pentru tot ce mi-ai dat și îți doresc ca toate visele tale să devină realitate. La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”

„Ce să-ți spun astăzi în ziua ta, dacă mi-ai dat viață și mă cunoști ca nimeni altcineva. La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”

„Ești cea mai corectă și perfectă persoană pe care o cunosc, mama! La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”

8 martie, Ziua Mamei. Cele mai emoţionante felicitări

„Când mă gândesc la greutățile prin care a trebuit să treci în timp ce ne creșteai, ochii îmi devin lacrimi. Cu toate acestea, meritați tot respectul și dragostea astăzi! La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”

„Dragă mamă, te rog permite-mi să fac din această zi cea mai minunată zi din viața ta. Între timp, un mic zâmbet pe buze în această zi mă va face cel mai fericit. La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”

‘Prezența ta în viața mea este cea mai mare binecuvântare a vieții mele. Sunt cine sunt numai datorită iubirii și sacrificiului tău necondiționat. La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”

‘De fiecare dată când am căzut, m-ai ajutat să mă ridic. Nu mă lași niciodată să ratez un pas, să fiu paralizat de frică sau să renunț la dragoste. Nu aș fi cine sunt fără tine. La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”

„Tu ești cea care mi-a făcut copilăria specială și îmi amintesc fiecare minut. Mulțumesc ție, mamă. De asemenea, Dumnezeu să vă reverse toată dragostea și căldura. La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”

„Ești singura persoană care mi-a dat întotdeauna un umăr pe care să plâng, o glumă la care să râd și un sfat la care să mă încrunți! eu sunt destul de vechi acum să-ți dau asta! La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”

„În fiecare zi mă trezesc, mereu trebuie să-ți mulțumesc. Am îndrumarea ta, căldura ta, dragostea și inima ta: cineva care mă iubește necondiționat. Corect sau greșit, ești întotdeauna mama mea. La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”

„De multe ori scutur din cap neîncrezător, mamă, când mă lovesc cât de mare ești cu adevărat inspirațională. La multi ani, inspiratia mea. La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”

‘Cum îți păstrezi zâmbetul pe buze chiar și în cele mai grele momente! Prin urmare, acest spirit să fie mereu acolo! La mulţi ani, de 8 martie, ziua mamei!”.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate