Mesaj războinic al fanilor rapidişti înainte de meciul cu UTA: “Vineri cucerim Aradul, îi vom umili la ei acasă!”

by Sorin Haut

Conducerea UTA-ei a anunțat că numărul de bilete rezervat suporterilor rapidiști pentru meciul de vineri, ora 21, nu depășește procentul de 5% prevăzut de regulament, în limita a 75% din capacitate. Prin urmare, aproximativ doar 420 de fani giuleşteni vor lua loc în sectorul T al arenei „Francisc Neuman”, urmând ca „S”-ul să fie tampon între ei și arădeni. Totuşi, suporterii Rapidului se mobilizează şi îşi fac curaj înaintea deplasării de la Arad, cea mai lungă dar probabil şi cea mai importantă din acest an. Asta şi în condiţiile rivalităţii istorice cu fanii utişti, dar şi a frăţiei cu ultraşii celor de la Poli, din Peluza Sud Timișoara.

Într-un comunicat postat pe facebook de Peluza Nord – Rapid Bucureşti, susținătorii giuleșteni nu pomenesc nimic despre numărul de bilete pentru meciul cu UTA şi cei interesaţi sunt asigurați că toată lumea va intra pe stadion. Mai jos aveţi comunicatul integral al suporterilor de la Rapid, care fac deplasarea de vineri, spre Arad, cu trenul ce pleacă din Bucureşti dimineaţa, la 05:46 şi ajunge în gara din oraşul nostru la ora 16:27:

“Vineri cucerim Aradul!”

Perioada dedicată vacanțelor s-a terminat, iar orice rapidist adevărat cu siguranță și-a calculat zilele de concediu astfel încât să-i rămână măcar una disponibilă (preventiv) pentru a nu rata deplasarea la Arad, poate cea mai importantă de anul acesta. Chiar și dacă nu e așa, ,,febra meciului” poate fi un diagnostic potrivit pentru un concediu medical. Suntem convinși că și o zi în plus lucrată săptămâna viitoare pentru recuperarea celei de vineri sau un schimb de tură cu colegul nu s-ar resimți, având în vedere scopul.

Vineri plecăm spre Arad cu trenul, din Gara Nord, la ora 05:40. Interesul este extrem de crescut și avem certitudinea că la meci vor participa numeroși rapidiști din toate colțurile țării. De asemenea, le mulțumim fraților din Peluza Sud Timişoara, care vor fi alături de noi și împreună vom umili arădenii la ei acasă, ca de fiecare dată. Biletele vor fi achiziționate când sosim la stadion, prețul unui tichet fiind de 30 de lei.

Recomandăm suporterilor care folosesc alte mijloace de transport să ne aștepte în gară sau în zona dedicată oaspeților din proximitatea stadionului. Vom parcurge organizat drumul de la gară până la stadion și vom achiziționa împreună toate biletele când ajungem la case. Nu va rămâne nimeni pe afară, toți suporterii prezenți vor intra în sectorul oaspeților.

Biletele pentru gazde deja au fost epuizate, astfel că ne vom duela cu un stadion plin. Va fi si mai frumos. Haideți la meci!

Hai Rapid!” (foto: FC Rapid 1923, facebook)

 

Facebook Comments