Mesaj emoționant scris de Lidia Buble pe rețelele de socializare

by Cristian Dobre

Lidia Buble a mărturisit pe rețelele de socializare că nu și-a mai văzut familia dinainte de pandemie. Dorul de frații săi este nemărginit, așa că le-a transmis un mesaj emoționant pe Instagram.

Lidia Buble este exemplul ideal al femeii puternice. Are grijă de imaginea sa, se ocupă de proiectele persoanale și muncește din greu pentru a se păstra mereu în topurile muzicale. Ba mai mult, are zeci de mii de admiratori care îi sunt alături în fiecare moment. Chiar și așa, Lidiei Buble îi lipsește cel mai mult familia de acasă.

Lidia Buble nu și-a mai văzut familia dinainte de pandemie

În cel mai recent story al său postat pe Instagram, Lidia Buble povestește într-un moment de melancolie că nu și-a mai văzut frații dinainte să înceapă pandemia de coronavirus. Dorul de ei este nemărginit, iar faptul că este departe de ei de atât de mult timp o întristează și mai tare pe artistă.

Prin urmare, Lidia Buble a apelat la beneficiile Instagramului și le- transmis fraților și surorilor ei că îi este extrem de dor de ei și abia așteaptă să se poată revedea din nou.

„Surorile Buble și frații Buble […] vreau să vă anunț că m-a luat un dor nebun de voi.”, a spus Lidia pe Instagram.

Artista a adăugat faptul că îi este foarte greu să stea departe de familia ei, pe care nu a mai văzut-o de la sărbătorile de iarnă. Crescută într-o familie cu 11 copii, blondinei îi este aproape imposibil să stea singură în București, fără prezența celor dragi în jurul ei.

„Imaginați-vă cum trebuie să-mi fie mie, eu care am crescut într-o casă cu 11 copii, 11 cu mine și de 9 ani și ceva sunt singură în București. Eu care sunt dependentă de familie, de oameni. Urăsc singurătatea.”, a declarat Lidia Buble pe Instagram.

Lidia Buble face tot posibilul pentru a se ține ocupată. Merge la sală cât de mult se poate, participă la shooting-uri foto și muncește din greu pentru a lansa hit după hit. Deși pare că totul îi merge perfect, dorul de familie o doboară pe artistă și speră ca distanța dintre ea și frații săi să fie diminuată curând.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments