Mesaj dur al suporterilor utişti, pentru Balint: “Orice antrenor era demis.. Gata, ai pierdut, du-te acasă!”

by Sorin Haut

Laszlo Balint nu mai are sprijin în rândul multor dintre suporterii UTA-ei, atât lipsa de rezultate dar mai ales declaraţiile şi atitudinea sa de după ultimele două meciuri ducând la o ruptură definitivă între el şi o mare parte a fanilor. Totuşi, cei de la Ultras Arad, care au şi organizat deplasarea de la Bucureşti, pentru derby-ul cu Rapid, transmit un mesaj de susţinere pentru echipă şi în aceste momente grele, probabil implicit şi pentru antrenor şi staff-ul său tehnic. „Felicitări celor aproximativ 200 de arădeni care au făcut deplasarea la București! Suntem mândri de fiecare dintre voi! Alături ne-au fost și frații de la Peluza Sud Steaua și Peluza Nord Hunedoara cărora le mulțumim pentru sprijinul important și pentru cât suflet au pus pentru ca UTA să aibă parte de o susținere cât mai puternică pe Arena Națională. Utiștilor de pretutindeni le transmitem că nu vom renunța la luptă! Ne așteaptă încă un meci important sâmbăta viitoare, acasă, cu Sepsi și trebuie să rămânem uniți și vocali. Echipa are nevoie de un stadion plin și de încurajările noastre mai mult decât oricând!”, este mesajul celor de la Ultras Arad, cu menţiunea că sunt şi în galerie voci care îl contestă pe Balint, asta observându-se cel mai bine după înfrângerea de acasă cu Gaz Metan, când antrenorul UTA-ei le-a întors spatele celor din peluză, pe motiv că ar fi fost înjurat.

O întreagă dezbatere pe tema „utistului necunoscut”: s-a dorit „taxarea” contestatarilor?!

Apoi, a venit acest episod straniu cu tricoul inscripţionat cu mesajul “Pentru utistul necunoscut”, gest şi mesaj ce ar putea avea un dublu sens. Mulţi fani au dezbătut intens pe reţelele de socializare şi s-au simţit lezaţi de acel tricou, suspectându-i pe Balint şi jucători că au inventat un astfel de moment, sub pretextul unui mesaj emoţionant de susţinere de la un fan (n.n. care probabil avea şi el un nume, dacă tot are şi un număr de telefon), dar cu intenţia de a-i taxa pe de altă parte pe fanii ce i-au înjurat, numindu-i sugestiv “necunoscuţi”, ceea ce în special pentru ultraşi este un atac sub centură. În loc să calmeze spiritele după acel moment tensionat cu galeria, Balint parcă doreşte să continue şi să alimenteze acest război rece cu fanii, altfel nu mai apărea acel tricou ridicat în sus la primul gol marcat, deşi nu câştigi de mai bine de trei luni şi nici declaraţiile în care practic laudă galeria Rapidului pentru atmosfera de pe Arena Naţională, dar uită să îi remarce pe fanii utişti, care au bătut mai mult de 1.000 de kilometri dus-întors, pentru a-şi susţine echipa. Iar asta au semnalat şi unii suporteri care probabil au făcut deplasarea la Bucureşti, sau în orice caz, sunt suporteri ai UTA-ei:

Balint, atacat dur pe contul „Bătrâna Doamnă”: „Nu mai aveţi simţul ridicolului!”

Domnule Balint, înțelegem că nu mai aveți simțul ridicolului. Înțelegem că țineți de scaun pentru ca v-ar ajuta atât pe dumneavoastră cât și pe „el fake-president” Bogdan Apostu. Dar să fiți atât de nesimțit, arogant și nepăsător în fața a sute de fani arădeni care în ciuda rezultatelor absolut dezastruoase, au făcut peste 1000 de km dus-intors pentru a-și susține favoriții..și totuși dumneavoastră preferați să lăudați suporterii adverși.

Suporterii Bătrânei Doamne s-au făcut auziți de “n” ori în meciul de ieri (n.n. cu Rapid), 400 de fani au trebuit să țină pasul cu 5000 de fani adverși, dar tot ce ai putut spune la sfârșit e faptul ca jucătorii sunt timorați din cauza tribunelor și a atmosferei. Nu e ca și cum la Arad nu se pune presiune meci de meci pe adversari. Nu e ca și cum nu s-au vândut enorm de multe abonamente. Nu e ca și cum e sold-out meci de meci în funcție de capacitatea permisă. Nu e ca și cum echipa nu are rezultate de 10 etape iar dumneavoastră în loc sa calmați spiritele, ne arătați pe față ca nu ne suferiți.

Orice antrenor era demis după ce echipa pierdea 0-6. Orice antrenor era demis după ce era eliminat din Cupă de o echipă din Liga 2.

Orice antrenor era demis dupa ce era eliminat din Cupă de o echipă din Liga 3.

Orice antrenor era demis dacă jongla cu bugetul clubului pentru a i se face pe plac, dar rezultatul era același sau mai rău.

Gata! Ai pierdut! Du-te acasă!”, este mesajul dur de pe contul de facebook “Bătrâna Doamnă”.

(foto: facebook, Bătrâna Doamnă)

Facebook Comments