Mesaj dur al actriței Oana Pellea după moartea doctorului neurolog Ovidiu Băjenariu

by Cristian Dobre

Oana Pellea a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare, după ce doctorul neurolog Ovidiu Băjenaru s-a stins din viață din cauza coronavirusului. Actrița cataloghează infecția de Covid-19 ca o „nenorocire”.

Actrița Oana Pellea a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook în care deplânge dispariția medicului neurolog Ovidiu Băjenaru, răpus de coronavirus.

Șeful secției clinicii de Neurologie de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, prof. dr. Ovidiu Băjenaru, a decedat în urma infecției cu noul coronavirus, după ce boala i-a atacat toate organele și nu i-a mai lăsat nici o șansă de supraviețuire.

„Mie astăzi mi a murit un medic… profesorul Ovidiu Băjenaru, pe care îl respectam și care mi era drag. L-am cunoscut cu prilejul unor conferințe medicale și m-a cucerit cu profesionalismul, educația, farmecul, erudiția și cu caldura umană pe care o emana”, a mărturisit Oana Pellea.

Actrița Oana Pellea a mai adăugat că „orice bășcălie sau glumiță legată de această nenorocire numită Covid19 este o lipsă de bun simț”, dar și că boala este reală și face victime pe bandă rulantă.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments