MERO, aplicația de programări pentru orice generație

by webeditor

Noua lume a tehnologiei a schimbat de-a lungul timpului modalitatea în care facem lucrurile. Dezvoltarea și apariția pe piață a diferitelor aplicații au simplificat viața de zi cu zi, de la cumpărături online pentru mâncare și până la programările pentur diverse servicii. Chiar și vârstnicii au îmbrățișat aceste schimbări, bucurându-se deopotrivă cu cei tineri de beneficiile tehnologiei.

Deși este un subiect căruia nu i se acordă îndeajuns de multă atenție, trebuie spus faptul că și persoanele mai în vârstă apelează la serviciile saloanelor de înfrumusețare.

Aplicațiile de programări online pot fi utilizate de membrii oricărei generații

Apariția aplicațiilor de programări online a simplificat foarte mult modalitatea în care se fac programările la saloanele de înfrumusețare. Generațiile de adulți s-au putut bucura de faptul că totul se poate realiza din doar câteva click-uri, fără pierdere de timp, în tip ce generațiile de vârstnici au avut ocazia de a lua în ritm propriu deciziile, fără a simți că, popular vorbind, bat pe cineva la cap.

MERO, prima aplicație de acest tip din România, are în prezent o comunitate impresionantă de 1.200 de profesioniști din domeniul beauty și un număr de 450.000 de recenzii verificate de la clienți, ce pot fi de mare ajutor în luarea deciziei de programare la unul dintre specialiștii înscriși pe platformă.

Cel mai simplu și eficient mod de programare la salon

Aplicația MERO este foarte ușor de utilizat deoarece pașii pentru programare sunt: setarea locației, ce se realizează oricum în mod automat grație tehnologiei, selectarea serviciului sau serviciilor dorite și alegerea zilei și a intervalului orar potrivit pentru programare.

Fără timp de așteptare în saloanele de înfrumusețare

Caracteristica cea mai importantă și apreciată de toți cei care utilizează MERO în prezent este cea legată de reamintire a programării. MERO trimite mesaje pe telefon și notificări prin intermediul aplicației cu toate informațiile despre programare, astfel încât clientul să ajungă la timp la salon. Cei tineri iubesc această caracteristică dat fiind faptul că trăiesc într-o lume a vitezei în care tot timpul mai apare câte ceva de făcut, ajungând în final să uite de programare sau să ajungă mult prea târziu, iar cei vârstnici sunt bucuroși că nu trebuie să își noteze informațiile pe nicio foaie ce se poate rătăci.

Descarcă acum aplicația MERO și bucură-te de toate beneficiile pe care le oferă!

Facebook Comments