Meghan Markle, surpriză de proporții pentru familia regală

by Cristian Dobre

Meghan Markle ar fi însărcinată cu gemeni, anunță revista americană National Enquirer și publicația New Idea. Ducesa de Sussex va rămâne în istoria casei regale britanice. Pe lângă faptul că este primul membru cu origini afro-americane, ea va mai deține un record. Meghan va aduce pe lume primul set de gemeni în familia regală din ultimii 589 de ani.

Soția prințului Harry a dezvăluit recent  la cea mai recentă apariție în public că este însărcinată în șase luni, urmând să nască la sfârșitul lunii aprilie sau începutul lunii mai. Însă, burtica ei este destul de proeminentă și oamenii se așteptau ca noul bebșuș regal să vină mult mai repede.Deși femeile din familia regală nu au voie să dezvăluie sexul copilului înainte de naștere, National Enquirer susține că fosta actriță americană, în vârstă de 37 de ani, va aduce pe lume două fetițe. „Meghan are cei mai buni doctori și ce mai buni specialiști pe sănătate”, a declarat o sursă pentru publicația menționată.

Meghan Markle a reușit să rupă tradiții vechi de secole din familia regală

Când a aflat că va deveni mămică de gemeni, ea a anunțat-o imediat pe regina Elisabeta a II-a. Se pare că vestea i-a dat-o chiar de Crăciun, când au petrecut împreună sărbătorile la Sandringham, Norfolk.

„Meghan nu a putut să-și ascundă entuziasmul și le-a spus tuturor vestea. Regina Elisabeta a II-a a felicitat-o imediat”, a mai spus sursa.

Vestea a trecut de pereții palatului, după ce un angajat al familiei regale a sugerat să fie comandate lucruri de bebeluș roze, în câte două bucăți și două pătuțuri.

Deși de secole întregi în familia regală nu s-au mai născut gemeni, stră-străbunicul lui Harry din partea mamei, Edmund Maurice Burke Roche, era geamăn identic.

Meghan Markle este cea mai în vârstă mireasă din istoria casei regale

Meghan Markle (36 de ani)  reprezintă o adevărată revoluție în Familia Regală britanică. Mai exact, Meghan este actriță, femeie divorțată și pe jumătate afro-americană,nu se trage dintr-o familie bogată și  este  cea mai în vârstă mireasă din istoria casei regale. Ea este prima actriță care intră în familia regală britanică, lucru ce amintește și de talentata și îndrăgita actrița americană Grace Kelly, care a devenit soția prințului Rainier de Monaco.

Mai mult, Meghan are și un trecut scandalos, care nu e demn de un membru al familiei britanice. După ce a început să fie văzută împreună cu prințul Harry, profesia lui Meghan Markle a iscat numeroase controverse, în mod special din cauza unor imagini ale actriței din filme, în care apărea dezbrăcată și în ipostaze incendiare.

Nu trebuie uitat nici faptul că ea a fost căsătorită, lucru puțin obișnuit în familia regală britanică, cu excepția Camillei, ducesă de Cornwall, căsătorită în prezent cu prințul Charles. Meghan va doborî, de asemenea,  și recordul deținut de Kate Middleton, de cea mai în vârstă mireasă din istoria britanică. Ducesa de Cambridge  avea 29 de ani când a mers în fața altarului. Însă, Meghan i-a luat locul când a devenit soția prințului Harry, americanca având deja 36 de ani.

Este pe jumătate afro-americană și a crescut într-o familie modestă

Totodată, faptul că Meghan Markle este pe jumătate afro-americană și a crescut într-o familie modestă, cu un tată alb și o mamă de culoare, reprezintă o altă noutate pentru familia regală britanică. Mama ei, Doria Radlan, este instructoare de yoga, în timp ce tatăl ei, Thomas Markle, este fost asistent de regie pe platourile în care au fost filmate mai multe producții cinematografice și de televiziune.

 

Sursa: libertateapentrufemei.ro

Facebook Comments