Meghan Markle, coşmarul bonelor!

by Andreea Radu

Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani şi soţul său, prinţul Harry, au devenit părinţi cu patru luni în urmă şi încă se obişnuiesc cu noul statut. Se pare că datorită grijii şi iubirii pe care o poartă fiului lor au tendinţa să se comporte foarte restrictiv cu cei din jurul lor, stabilind un set foarte rigid de reguli pe care aceştia trebuie să îl urmeze. În ciuda faptului că Archie a venit pe lume acum patru luni, el a avut deja două bone. Cea de-a treia a cucerit-o pe Meghan şi a convins-o că este persoana potrivită să aibă de micuţul Archie.

Meghan Markle şi prinţul Harry au devenit părinţi la sfârşitul lunii aprilie şi fac tot posibilul să respecte îndatoririle regale, dar să fie în acelaşi timp alături de cel mai nou membru al familiei, Archie. Programul lui Harry este unul destul de încărcat, ducele de Sussex trebuie să efectueze o serie de vizite în ţările africane. Meghan Markle nu poate sta departe de soţul ei, aşadar a hotărât să îl însoţească pe acesta. Pentru Archie va fi prima excursie de anvergură, dar timpul va trece repede pentru el întrucât va fi răsfăţat de braţele mamei sale, cât şi a celei mai noi dintre dădace.

În ciuda faptului că a venit pe lume abia acum patru luni, Archie a avut parte de multe schimbări şi la fel de mult diversitate. Două bone au fost concediate de către ducii de Sussex.

Potrivit acestora motivul pentru care ele nu au rămas alături de Archie a fost neprofesionalismul lor şi lipsa de experienţă în gestionarea situaţiilor delicate. Se pare că, după îndelungi căutări, Meghan şi Harry, au găsit persoana potrivită care să aibă grijă de fiul lor. Mai mult decât atât, Meghan este foarte încântată de modul în care angajata interacţionează cu bebeluşul şi o descrie pe bonă ca fiind un dar trimis de Dumnezeu, potrivit thesun.co.uk. „Meghan este o mamă foarte implicat, însă noua bonă este într-adevăr o binecuvântare. O femeie foarte profesionistă, cu o vastă experienţă, care s-a integrat perfect în sânul famiiei. Se descurcă cu micul Archie, iar Harry şi Meghan sunt mulţumiţi de ea”, a declarat o sursă pentru publicaţia britanica menţionată anterior.

Facebook Comments