Măsuri de ordine la meciul de fotbal UTA – CSU Craiova

by Cristian Dobre

Efective de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timişoara asigură măsuri de ordine și siguranță pe timpul desfășurării meciului de fotbal ce are loc luni, 14 decembrie a.c., începând cu ora 19, pe stadionul “Francisc von Neuman” din municipiul Arad.

Competiția sportivă se va desfășura fără spectatori având în vedere măsurile stabilite pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Pentru a se asigura buna desfășurare a competiției sportive și pentru verificarea respectării prevederilor legale specifice acestei perioade, Gruparea de Jandarmi  Mobilă Timişoara cooperează cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad, cu Inspectoratul de Poliție al Județului Arad și cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Arad.

Jandarmii recomandă cetățenilor să respecte regulile privind distanțarea fizică și măsurile de protecție sanitară, să respecte indicațiile structurilor de ordine aflate în misiune și să evite implicarea în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice.

 

Facebook Comments