Mașina unui arădean – principalul suspect al uciderii iubitei sale, dată în urmărire națională

by Adrian Pavel

Poliţiştii din Cluj Napoca cer ajutor pentru găsirea autoturismului cu care presupusul criminal a transportat-o pe tânăra ucisă până în Corniţel (jud. Bihor), unde apoi i-a abandonat cadavrul în apropierea unei benzinării dezafectate.

Victima ar fi, după cum a relatat BIHOREANUL, Molnár Beáta, în vârstă de 30 de ani, cadru universitar la Universitatea Sapienzia din Cluj Napoca, dată dispărută de apropiaţi după ce, sâmbăta trecută, a plecat într-o excursie de o zi cu prietenul ei, şi nu a mai revenit.

Femeia a călătorit într-un autoturism deţinut şi condus prietenul ei, Boné Ferenc, 43 de ani. Cei doi s-ar fi deplasat cu maşina la data de 21 mai, în jurul amiezii, înspre localitatea Răchițele, comuna Mărgău.

Ulterior, spun poliţiştii clujeni, maşina fost observată duminică, în jurul orei 11.00, în localitatea Aleșd, județul Bihor, circulând pe direcția Cluj-Oradea.

Maşina este o Dacia Logan, culoare gri metalizat, număr de înmatriculare AR-51-LAC. „Persoanele care pot furniza informaţii despre autoturism sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!”, au transmis poliţiştii.

Solicitarea poliţiştilor clujeni vine după ce, aşa cum a relatat şi BIHOREANULcadavrul tinerei a fost găsit, miercuri, împachetat în saci menajeri, la marginea satului Corniţel din comuna Borod, lângă o benzinărie dezafectată.

La faţa locului au fost, miercuri după-amiaza, poliţişti, criminalişti, medici legişti şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, pentru cercetări, corpul neînsufleţit fiind transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Cluj, pentru efectuarea necropsiei. Potrivit ziarulclujean.ro, aceasta prezenta multiple leziuni la nivelul capului.

Principalul suspect este considerat chiar prietenul tinerei, Boné Ferenc, fost asistent universitar la Universitatea Sapienzia din Cluj Napoca şi condamnat penal, anul trecut, pentru loviri, după ce a mai bătut o femeie, în plină stradă.

Facebook Comments