Mașină făcută scrum, în câteva minute, la Beliu

by Adrian Pavel

88 de misiuni ale pompierilor militari arădeni în acest sfârșit de săptămână. (06.05.2022-08.05.2022)

Echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldis ” al județului Arad, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat celor aflați în dificultate, au desfășurat în acest această perioadă 88 misiuni de intervenție în teren după cum urmează:

🚑 78 cazuri SMURD pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave.

📌3 misiuni de stingere și intervenție, din care:

🔥3 incendii
Din cele 3 incendii,
2 s-au manifestat la case/anexe
1 la un mijloc de transport*

🚒2 intervenții pentru descarcerarea persoanelor în urma unor accidente rutiere.
Numărul misiunilor pentru descarcerare, reprezintă numarul persoanelor descarcerate sau pentru care au fost executate operațiuni în vederea facilități accesului spre victime. Nu reprezintă numarul accidentelor.

🧯2 misiuni de asigurare a unor evenimente publice de amploare în vederea prevenirii apariției unor situații de urgență.

🚨Pentru cunoașterea permanentă a raioanelor de intervenție și a obiectivelor au fost executate 3 de misiuni de recunoaștere în teren și prevenție.

*
Detașamentul de pompieri Ineu a intervenit Sâmbătă, 07.05.2022, in jurul orei 20:30, între localitățile Beliu și Vasile Goldiș pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la un autoturism.

La sosirea echipajelor, autoturismul ardea generalizat.

Incendiul a fost lichidat in aproximativ 5 minute, fără a se înregistra victime sau alte pagube. Autoturismul a ars in totalitate.

Cauza probabilă: scurtcircuit electric

Facebook Comments