MARTISOR CU „DEDICATIE”, PENTRU GUVERN

by webeditor

Organizaţia de tineret a PDL Arad a avut o iniţiativă inedită, cu ocazia zilei de mărţişor. Cei care au „beneficiat” de mărţişoare – unele speciale – au fost guvernanţii, arădenii fiind îndemnaţi să le transmită mesaje Guvernului Ponta.

,,Evenimentul a avut succes, suntem bucuroşi că am reuşit să promovăm o acţiune inedită şi, prin aceasta, să transmitem în mediul public părerile arădenilor despre actuala guvernare. La această acţiune, tinerii din PDL au participat în număr mare, iar mesajele pe care le-au transmis arădenii guvernanţilor, prin intermediul nostru, arată clar că majoritatea concitadinilor noştri sunt nemulţumiţi de modul în care Ponta şi ai lui tratează Aradul şi nu numai Aradul, ci întreaga ţară”, declară Alecsandra Mărginean, membru al PDL Tineret.

Activităţile tinerilor legate de strângerea de mesaje au avut loc în zona Teatrului Clasic „Ioan Slavici” şi, respectiv Podgoria, în după-amiaza zilei de azi, 28 februarie.

De asemenea, Organizaţia de tineret a avut şi o acţiune clasică, prin care a oferit mărţişoare tradiţionale doamnelor şi domnişoarelor din municipiu..

Facebook Comments