Marocani prinși la Nădlac în terminalul de automarfare

by Cristian Dobre

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac, judeţul Arad, au depistat în terminalul de automarfare  trei persoane, cetăţeni din Maroc, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

În data de 26.11.2020, în jurul orei 03.00, poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au depistat, în terminalul de automarfare al punctului, la aproximativ 50 de metri faţă de linia de frontieră cu statul vecin, trei persoane care se îndreptau pe jos, spre teritoriul Ungariei şi care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

Cei trei cetățeni străini au fost preluați și transportați la sediul Sectorului P.F. Nădlac, pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că grupul este format din trei persoane din Maroc. Cei trei tineri au vârste cuprinse între 26 şi 36 de ani. Aceştia au declarat că doreau să ajungă în vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Facebook Comments