Marius Sulincean: ”PNL Arad evaporă banii arădenilor tocmai la Timişoara”

by Andreea Radu

Aşa zisul patriotism local al liderilor PNL Arad este unul de operetă, o gogoaşă pe care primarul şi acoliţii săi mult prea portocalii de la judeţ, o agită fără talent şi credibilitate la televiziunea de casă a partidului. Adică o miniciună la adăpostul căreia se ascund de fapt afacerile clicii liberale care a făcut avere dintr-o serie de învârteli încâlcite pe care aceştia le numesc „administraţie publică”, spune Marius Sulincean, liderul grupului PSD-ALDE din Consiliul Judeţean.

„Cât despre arădeni ??!! Aceştia rămân cu gunoaiele Retim-ului, firma pe care Falcă şi Cionca ne-a vârât-o pe gât cu consecinţele apocaliptice care se cunosc deja. Mizerie, tupeu, laşitate, minciuni, lipsă autorizaţie de mediu şi tone de gunoaie neridicate de la cetăţeni. Îi auzim pe liderii PNL vorbind mereu despre „banii arădenilor”, atunci haideţi să vă spunem unde se duc banii încasaţi de Retim în urma aşa ziselor servicii prestate de colectare a gunoaielor de la populaţie. Asta nu vă mai zic bravii Falcă, Cionca, Bîlcea şi Ţolea, nu-i aşa ? Site-ul oficial Retim este la fel de evaziv când vine vorba despre întreaga structură a acţionariatului şi o dă în generalităţi….gen parteneri germani. În realitate însă, S.C. RETIM Ecologic Service S.A. este o societate pe acţiuni, cu următoarea componenţă:

– Primăria Municipiului Timişoara – 50%;

– RER Recuperare Ecologică şi Reciclare S.R.L. Bucureşti – 50%.

Cu alte cuvinte umflăm buzunarele CLM Timişoara pentru nişte servicii execrabile, reglementate de un contract ca şvaiţerul, inclusiv din punct de vedere al legalităţii, după cum s-a văzut şi la vizita ministrului Mediului, doamna Graţiela Vasilescu.

Cum rămâne cu „arădenii respectaţi” şi „banii arădenilor” domnilor de la PNL Arad ? Nu cred că vă poate răspunde nici primarul cu 3 luni concediu pe an şi cu atât mai puţin colegii săi de la judeţ. Jocul lor e unul simplu, muşcă din afacere, împarte la alţi liberali flămânzi şi apoi fugi ! În Alpii francezi, pe plajele din Tenerife, la Pecica sau unde îi ţin puşculiţele doldora de bani”, afirmă Marius Sulincean, liderul grupului PSD-ALDE din Consiliul Judeţean.

 

 

Facebook Comments