Marius Sulincean: ”Majorarea salariilor angajaţilor CJA reprezintă un act de reparaţie morală, conform cu legea salarizării unitare”

by Andreea Radu

“Nu este deloc bizar că în prag de campanie electorală, liberalii decid dintr-o dată să dea curs unei iniţiative a PSD Arad, de mărire a salariilor angajaţilor CJA” , spune Marius Sulincean, liderul grupului PSD din Consiliul Judeţean.

„De drept, era normal ca acest lucru să se întâmple cu un an de zile în urmă, când noi am formulat un amendament în acest sens, pentru a aduce funcţionarii CJA la nivelul de salarizare prevăzut de legea salarizării unitare, iniţiativă legislativă social-democrată votată în Parlamentul României. În tot acest timp, PNL a umblat cu cioara vopsită, înjurând Guvernul şi venind cu argumente subţiri, neviabile, adică s-a opus acestei creşteri salariale.

Am spus-o de nenumărate ori, oportunismul, făţărnicia şi tactica de dezinformare a liberalilor sunt principalele lor arme politice. Pentru ei nu contează parteneriatul cu cetăţenii, nevoile lor ci interesele propagandistice de partid. E trist că munca şi interesul lor se limitează la 2 luni o dată la 4 ani, în buza unui scrutin electoral.

Până la urmă însă trebuie să vedem jumătatea plină a paharului, faptul că funcţionarilor oneşti şi muncitori din CJA le-a fost aplicată, chiar dacă tardiv, o reparaţie morală. Pentru noi „mai mulţi bani în buzunarele românilor” nu reprezintă un slogan ci un obiectiv de zi cu zi !”  afirmă Marius Sulincean, liderul grupului PSD din Consiliul Judeţean.

 

Facebook Comments