Marius Sulincean: ”Cionca şi Bîlcea vor să crească din nou gradul de îndatorare al arădenilor”

by Andreea Radu

Marius Sulincean, liderul grupului PSD-ALDE din Consiliul Judeţean este din nou neplăcut surprins de lipsa de viziune a administraţiei Cionca-Bîlcea, care sub pretextul reabilitării a două drumuri judeţene vrea din nou să crească gradul de îndatorare al judeţului Arad.

Evident că reabilitarea drumurilor judeţene Sintea Mare-Şepreuş, respectiv Gurahonţ-Buteni, reprezintă o prioritate, ceea ce este însă greşit, în viziunea noastră, este sursa de finanţare propusă. Din nou iese la lumină amatorismul domnilor Cionca şi Bîlcea, care în loc să identifice forme de subvenţionare inteligente pentru proiectele de infrastructură, recurg, precum patronul lor spiritual Falcă, la împrumuturi aventuroase făcute pe spatele arădenilor.

După ani mulţi şi deloc rodnici în politică şi administraţie acest duo nu implementează proiectele deja finanţate prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL), Programul Operațional Regional (POR) sau Transfrontalier. Ca să nu mai pomenesc iar şi iar despre excedentul bugetar uriaş al judeţului din care s-ar putea achita fără probleme aceste lucrări.

Nu e deloc lipsit de importanţă să pomenim că în aceste zile se împlinesc doi ani de când Marinel Cionca s-a cocoţat în fruntea Consiliului Judeţean, 2 ani ce marchează falimentul total al politicilor PNL Arad în toate sectoarele de activitate. Fără multă filosofie, starea drumurilor județene este oglinda fidelă a activității domnului Marinel şi a politrucului care îl secondează, Sergiu Bîlcea. Dezastru, domnilor, dezastru !” , afirmă Marius Sulincean, liderul grupului PSD-ALDE din Consiliul Judeţean.

 

 

Facebook Comments