Marius Mascovits speră la o nouă medalie în voleiul pe plajă

by Sorin Haut

Experimentatul şi multiplul campion naţional la volei pe plajă, Marius Mascovits (UVVG ProVolei), a tras concluziile după turneul Fan Tour Open Arad, pe care anul trecut l-a câştigat, pe atunci în tandem cu Andrei Laza:

La ediţia din acest an m-am clasat pe locul 4, am jucat alături de Ovidiu Darclazi, aflat abia la primul turneu pe nisip, are doar 20 de ani şi a mai jucat în voleiul pe plajă doar la cadeţi. Turneul a fost frumos, organizarea de asemenea, chiar au fost meciuri tari şi nivelul mi s-a părut ridicat. Nu cred că o să pot participa la toate turneele de pe litoral, voi fi acolo la cel din 8 august şi apoi la Campionatul Naţional, probabil tot alături de Ovidiu. Sper să fac un sezon cât mai bun şi să putem obţine rezultate pozitive”, ne-a declarat Mascovits, un adevărat recordmen în acest sport, cu nouă titluri naţionale în cont la nivel de seniori.

Urmează încă trei turnee pe litoral, iar apoi Campionatul Naţional, programat şi în acest an în august, tot la Mamaia. Arădenii speră şi în 2019 la medalii, după ce în sezonul trecut perechea Lelea-Bădiceanu, de la Fan Arad, devenea campioană naţională, iar Mascovits şi Laza se alegeau cu bronzul.

Facebook Comments