Marius Copil confirmă prezenţa în Cupa Davis

by Sorin Haut

Conform așteptărilor, Marius Copil a fost convocat în echipa României pentru meciul cu Zimbabwe, programat în 5-6 aprilie, în primul tur al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis. Tenismanul arădean a adunat până acum 17 convocări, contabilizând 18 victorii în 28 de jocuri.

„Căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Gabriel Trifu, a convocat, oficial, pentru întâlnirea cu Zimbabwe din primul tur al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis, pe cei mai valoroşi jucători români ai momentului: Marius Copil, Dragoş Dima, Horia Tecău, Florin Mergea şi Filip Jianu. Alături de ei a fost convocat şi Edris Fetisleam, unul dintre tinerii de viitor ai tenisului românesc”, a anunțat Federaţia Română de Tenis.

Întâlnirea cu Zimbabwe se va disputa în Sala Polivalentă din Piatra Neamţ pe durata a două zile: 2 meciuri de simplu sâmbătă, 5 aprilie, după sistemul cel mai bun din trei seturi, respectiv 3 meciuri duminică, 6 aprilie, unul de dublu şi două de simplu, după acelaşi sistem.

Facebook Comments