Mario și Alexia Eram se gândesc deja la căsătorie

by Adrian Topor

Abia au trecut de vârsta majoratului însă se gândesc serios la căsătorie. Alexia Eram, fiica Andreei Esca, și Mario Fresh, cântărețul pe care l-au „adoptat” Alex Velea și Antonia, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi.

Adevărații socri ai fiicei Andreei Esca nu sunt Antonia și Alex Velea, ci părinții lui Mario, ieșenii Mihai și Claudia Gălățanu.

Mario Fresh a devenit cunoscut ca fiind unul dintre fiii adoptivi ai lui Alex Velea, alături de Lino, însă tânărul nu este părăsit de părinții biologici, ci este doar sub custodia lui Velea pe perioada când este în Capitală.

Cu alte cuvinte, părinții lui Mario l-au lăsat să facă muzică sub îndrumarea lui Alex Velea, doar cu condiția ca Mario să asculte de Alex și Antonia, să fie un copil cuminte și să-și vadă în continuare și de școală. Așa că Velea nu s-a ocupat doar de cariera lui muzicală, ci l-a tratat ca și pe copilul lui, declarând în repetate rânduri că Mario și Lino sunt frații mai mari ai lui Akim, Dominic și Maya. Chiar dacă nu Velea este părintele natural, în momentul în care Mario s-a cuplat cu fiica Andreei Esca au și început glumele pe seama înrudirii lui Alex cu Andreea Esca.

Așa că, în momentul în care Alessia a acceptat să fie iubita lui Mario, tânărul le-a prezentat-o imediat părinților săi, Mihai și Claudia Gălățanu, care nu doar că au fost încântați de alegerea fiului lor, dar au și început o prietenie cu Andreea Esca și Alexander Eram, așa cum este normal și firesc în orice cuplu, fie el și la început de drum.

Ei formează un cuplu extraordinar. Sunt superbi. Îmi place foarte mult felul în care își manifestă iubirea asta și mi se pare că au genul ăla de iubire pură pe care o vezi din ce în ce mai rar în zilele noastre pentru că s-a plastifiat toată treaba asta cu iubirea, cu dragostea. În cazul lor simți cum se suțin reciproc chiar dacă sunt atât de puști. Au și un clip împreună, cel mai recent single a lui Mario Fresh, „Dacă pleci”, ne-a povestit Alex despre cei doi îndrăgostiți.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments