Marina Voica și-a văzut visul cu ochii. Forțele Terestre Române i-au făcut cea mai frumoasă surpriză din viața ei

by Dana B.

Marina Voica și-a îndeplinit cea mai mare dorință. Marea artistă a avut parte de o surpriză din partea Forțelor Terestre Române.

Cunoscuta și îndrăgita cântăreață Marina Voica a ajuns să-și vadă visul cu ochii. Ea și-a dorit enorm să vadă cum este în interiorul unui tanc funțional. Forțele Terestre Române i-au îndeplinit dorința, astfel că marea vedetă a ajuns să-și îndeplinească visul împlinit.

Militari din Forțele Terestre Române aparținând Batalionului 114 Tancuri ”Petru Cercel” din Târgoviște, alături de echipa Antena Stars, au reușit să îndeplinească o dorință de-o viață a doamnei Marina Voica, una dintre vocile emblematice ale României și anume să vadă cum este să fii în interiorul unui tanc funcțional. Această dorință este ușor de înțeles, având în vedere faptul că defunctul soț al doamnei a fost militar de carieră.

#România #mapn #ArmataRomâniei #ForțeleTerestreRomâne #Târgoviște #B114T #ARactualitate”, au anunțat Forțele Terestre Române.

Marina Voica, care este plină de energie la vârsta de 80 de ani, este o cântăreață română de origine rusă. S-a născut la Ivanovo, în Rusia, pe 2 septembrie 1936.

În plan personal, renumita artistă a fost căsătorită cu Viorel Teodorescu, în perioada 1962-1981.

Marina Voica, care arăta senzațional în tinerețe, a lansat numeroase șlagăre de-a lungul carierei și este una dintre cele mai iubite artiste de la noi.

Deși venea din Uniunea Sovietică, după lansarea sa în România în 1960, la TVR, a devenit imediat foarte populară.

Cu ocazia Zilei Regalității, în anul 2013, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Castelul Peleș , Marina Voica a primit din partea Casei Regale a României Ordinul Coroana României în grad de Cavaler. Decorația a fost înmânată de Alteța Sa Regală principesa Moștenitoare Margareta a României.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments