Marina Voica, la un pas de moarte după ce a mâncat naftalină

by Cristian Dobre

Marina Voica a povestit în cadrul emisiunii de la Antena Stars, un moment extrem de neplăcut petrecut pe vremea când era copil. Artista a fost la un pas de moarte, după ce a mâncat naftalină.

„Eram la şcoală şi tata care ne-a umplut de instrumentele muzicale pe toate le-am avut. Mi-a lipsit numai pianul. Şi a cumpărat un pian extraordinar de mahon, foarte valoros. Şi trebuia să punem naftalină ca să nu-l mănânce moliile că s-a întâmplat în alte cazuri. Şi atunci, el făcea treaba asta să nu se pună moliile, naftalina era pe masă, mama ne pregătea micul dejun cu chefir şi fratele care putea să mănânce numai când citea.

În iaurt, totdeauna puneam zahăr. Şi eu la fel ştiu, uitându-mă la el. Până la urmă, tata şi-a dat seama că, de fapt, noi am pus în loc de zahăr această naftalină. Mama a spus aşa: dacă copiii mor, moare şi ea. Şi a luat şi ea toată naftalina şi a băut-o. Şi pe urmă am chemat salvarea, ne-au făcut, ne-au curăţat de toată porcăria asta şi nu e nimic caraghios. Mama era să-l omoare pe tata. Nu l-a iertat toată viaţa că era să… Asta e tot!”, a spus Marina Voica la Antena Stars.

Marina Voica a împlinit 82 de ani pe 2 septembrie. Solista născută în primele zile ale anotimpului ce a inspirit celebra sa melodie „Și afară plouă, plouă” se află pe Litoral, acolo o prinde aniversarea, dar recunoaște că abia așteaptă să se întoarcă acasă, la munte, în căsuța ei de la Breaza. Acolo este cu adevărat fericită.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments