MARILE RIVALE SE CIOCNESC IN CETATEA CHINDIEI: CSM TARGOVISTE – UNIV.GOLDIS ICIM

by webeditor

Derby-ul clasic al baschetului feminin îşi consumă un nou episod duminică de la ora 19 la Târgovişte, unde Univ.Goldiş ICIM va avea cu si­guranţă o misiune dificilă. Mai ales că marea rivală a reuşit să o readucă în cetatea Chindiei pe Chrissy Givens, americanca putând redebuta chiar împotriva fostei sale echipe, pentru care a evoluat cu succes în sezonul trecut. Derby-ul Târgovişte – Arad, reeditare a finalei de campionat din sezonul trecut, se anunţă un meci important pentru ambele echipe: la 2, respectiv 3 puncte în spatele primelor două clasate, gazdele mai speră încă la locul secund după sezonul regulat, iar Aradul, lider neînvins în Liga Naţională, vrea să îşi continue seria invincibilă, o victorie apropiind şi mai mult trupa lui Araujo de primul loc înainte de play-off.

Meci deschis oricărui rezultat

CSM Târgovişte nu concepe însă alt rezultat decât victoria, mai ales că în ultimul meci a cedat pe teren propriu, scor 46-56, în faţa celor din Alba Iulia. În meciul tur, disputat la Arad în toamna anului trecut, campioana „en-titre” s-a impus greu, scor 73-69. Rămâne de văzut cum se va recupera Univ.Goldiş ICIM după duşul rece cu Alba Iulia, din Liga Europei Centrale, înfrângere care le-a zdruncinat moralul arădencelor.

O nouă săptămână încărcată
Trupa pregătită de Jose Araujo va disputa în devans meciul de campionat de la Bucureşti, cu Rapid, programat luni de la ora 11:30, pentru ca miercuri, 5 februarie, „galben-albastrele” să joace din nou în Liga Europei Centrale, pe terenul slovacelor de la Piestanske Cajky. Săptămâna viitoare se încheie cu cel mai important meci al returului de campionat (decisiv pentru ocuparea primul loc înainte de play-off), programat duminică, 9 februarie la Arad, împotriva celor de la CSU Alba Iulia. (sportularadean.ro)

Facebook Comments