Mariana Moculescu, arestată la domiciliu

by Dana B.

Mariana Moculescu a fost arestată la domiciliu pentru 30 de zile. Fosta soție a lui Horia Moculescu i-ar fi luat mașina iubitului ei, Cristi Marin, iar acesta a acționat în instanță.

Mariana Moculescu a publicat un mesaj pe Facebook în care își imploră fostul iubit să o ierte și să o ajute să iasă din această situație.

Mariana Moculescu e grav bolnavă

„Sunt arestată la domiciliu, pe 30 de zile. Sunt foarte bolnavă şi ţintuită la pat. Am bronho-pneumonie de câteva zile. Cristi Marin, te rog în genunchi să mă ierţi şi ajută-mă şi scoate-mă din această situaţie. Am făcut acest gest, din cauza că îmi doream să mă iei cu tine în America şi să mă mărit cu ţine din dragoste şi doar atât. Răspunde-mi şi nu te mai jucă cu viaţa mea. Trăiesc datorită medicamentelor multe pe care le iau.” a scris pe Facebook Mariana Moculescu.

Zilele trecute, Mariana Moculescu a mai postat un mesaj pe contul d e socializare, în care a anunțat că este reținută pentru 48 de ore.  “Am fost reținută de Poliție, 48 de ore. Motivul este că i-am luat mașina lui Cristi Marin. Nu mă simt bine deloc și sper să nu ajung la pușcărie. Fiecare mai greșim în viață și e frumos să fim iertați. Îl rog pe Cristi, care nu îmi mai răspunde, să mă ierte și să facă ceva în sensul acesta…”, a scris aceasta pe Facebook.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments