Marian Mexicanu a trimis-o pe Ana Maria de acasă

by Cristian Dobre

Marian Mexicanu și-a dat soția afară din casă, în plină pandemie de coronavirus. Artistul și Ana Maria s-au separat de mai bine de o lună, iar motivul pentru această decizie l-a dezvăluit chiar cântărețul.

Marian Mexicanu și-a dat soția afară din casă, în plină pandemie de coronavirus. Artistul și Ana Maria s-au separat de mai bine de o lună, iar motivul pentru această decizie l-a dezvăluit chiar cântărețul.

Marian Mexicanu a trimis-o pe Ana Maria de acasă

Totul a început după ce Marian Mexicanu a fost depistat cu Covid-19, după ce a prezentat mai multe simptome specifice bolii. Artistul a rămas fără gust, miros și nici nu s-a simțit în formă pentru activitățile de zi cu zi. Prin urmare, acesta a hotărât să își cumpere un test rapid pentru coronavirus, iar rezultatul a fost cel pozitiv. În acel moment, cântărețul a luat o hotărâre neașteptată și a dezvăluit-o în exclusivitate pentru Antena Stars. Pentru a nu fi un pericol pentru cei din jurul lui, Marian Mexicanu a trimis-o pe soția de acasă, neștiind că și ea ar avea Covid-19.

„Am stat separat, iar eu am făcut o greșeală. Eu nu am știu că Ana Maria are și ea și am gonit-o, i-am zis <<stai în altă parte, cu copiii, eu mă izolez>>. Am stat 22 de zile izolat. Am copii, am nepoți de 3 ani și jumătate, respectiv 5 ani și jumătate, deci doi îngerași și am zis că nu o sa ia ei. Așa am gândit, am stat separat.”, a spus Marian Mexicanu.

Facebook Comments