Maria Dragomiroiu s-a alăturat altor vedete care au donat bani pentru a ajuta medicii români

by Adrian Topor
Please follow and like us:

Maria Dragomiroiu s-a alăturat altor vedete care au donat bani pentru a ajuta medicii români aflați în lupta împotriva coronavirusului. Artista a făcut primele declarații despre perioada grea prin care trece întreaga lume.

Artista a declarat că a donat din banii pe care îi avea strânși, împreună cu soțul ei. „Nu mă dau afară banii din casă, trăim normal. Nu mi-a plăcut să mă dau mai așa și nici nu-mi trebuie. Am donat și noi, eu cu soțul meu, 100 de milioane  pentru medici… Din ce aveam strânși”, a spus artista pentru fanatik.ro

„Din păcate, omul zice că își trăiește clipa. Dacă te gândești la ziua de mâine puțin, să nu cheltuiești tot ce ai câștigat… Eu la țară așa stiam: să pui găleata la streașina casei când plouă. Dacă ești atent, iei în calcul că ți se poate întâmpla orice în timpul vieții”, a spus artista. Deși stă aproape de copiii și nepoții ei, Maria Dragomiroiu preferă să păstreze distanța față de ei, din cauza virusului.

„Stăm foarte aproape de copii. Pe jos dacă mergem ajungem foarte repede. De exemplu, a fost ziua nepoțelului meu, a împlinit recent 6 anișori. Nu am mers, am vorbit doar prin telefon. Cred că așa vom face și de Paște. Nu îndrăznesc să merg la ei, respect toate regulile”, a completat artista.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments