Maria Andria vrea foarte mulți copii

by Cristian Dobre

Maria Andria a trecut prin cele mai grele momente, după ce a pierdut prima sa sarcină, dar acum a aruncat bomba. Artista suferă, dar spune că este pregătită să devină mamă din nou, chiar dacă acum a avut ghinion.

Maria Andria, artista de peste hotare, jumătate româncă, a fost supusă celei mai grele cumpene din viața oricărei femei, după ce, din păcate, a aflat că a pierdut primul său copil. Deși și-a dorit foarte mult să devină mămică, destinul a ales în locul ei, iar acest lucru nu s-a întâmplat.

”O persoană care nu trece prin asta, nu poate să înțeleagă cum este. Eu aveam probleme de dinainte, cu chisturi, cu ovarele. De la chestiile astea, am aflat după ce am rămas gravidă că eu nu trebuia, de fapt, să rămân însărcinată. Trebuia să fac tratamente înainte să rămân”, a mărturisit în urmă cu câteva zile artista, în cadrul emisiunii ”Showbiz Report” de la Antena Stars.

Însă, chiar dacă soarta nu a fost blândă cu ea, și nici problemele de sănătate nu au lăsat-o să se bucure de venirea pe lume a primului copil, Maria Andria privește acum cu optimism spre viitor.

”Sigur că da! Dacă vrea Dumnezeu, eu îmi doresc copii, mai ales că sunt mereu așa mai copilărăasă și așa o să fiu și la 50 de ani. Vreau să am vreo trei sau patru copii, mai ales dacă suntem bine economic, că trebuie să existe bănuți ca ei să studieze ceva. Eu dacă fac copii, vreau să îi fac doctori pe toți. Și al meu nu are probleme cu banii că este doctor și de asta vreau să-mi fac copiii medici. Și tatăl meu a fost doctor și bunicii din partea mea au studiat medicina, doar eu voiam să mă faca vocată, dar am ieșit artistă”, a spus Maria Andria în cadrul unei emisiuni TV.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments