Margherita de la Clejani, cercetată penal

by Cristian Dobre

Margherita de la Clejani este cercetată de oamenii legii, după ce s-a stabilit că a condus pe străzile din Capitală sub influența substanțelor interzise. Tânăra este acum sub incidența unor cercetări care fac obiectul unei fapte penale.

Margherita de la Clejani a primit rezultatul testului de sânge, efectuat după accidentul pe care aceasta la produs în urmă cu doar câteva luni. Acesta a demonstrat că, în momentul coliziunii, în organismul ei se regăseau o serie de substanțe cu efecte psiho-active.

Ulterior, a fost audiată prin intermediul unui apel efectuat din partea polițiștilor, urmând a fi constituit dosarul, în data de 22 iulie, în care se arată exact pentru ce fapte este acum urmărită penal.

Potrivit documentului, Margherita este cercetată pentru conducere sub influența substanelor psiho-active, dar și pentru producerea unui accident rutier, în timp ce se asub efectul acestora.

„În cauză, se efectuează cercetări privind infracțiunile săvârșite, ca urmare a cercetării penale pe numele persoanei în cauză, măsură adusă la cunoștința acesteia la o dată anterioră”, se arată în răspunsul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, solicitat de echipa emisiunii Xtra Night Show.

Sursa: spynews.ro

 

Facebook Comments