MARELE STRATEG FALCĂ FACE „MUCI“ CAMPANIA PNL. AU FURAT SLOGANUL PSD

by Cosmin Mihuta

Marele Strateg Gheorghe Falcă, şeful de campanie al PNL, a reuşit astăzi să intre în cartea recordurilor. A recordurilor negative, bineînţeles. Probabil PNL e primul partid din istorie care fură cu tupeu tipic PDL sloganul principalului adversar, adică PSD, iar asta sub bagheta magică a lui Falcă, cel care se ocupă de tot ce înseamnă strategie la PNL, în campania pentru parlamentare.

După ce PSD şi-a construit de mai bine de o lună precampania electorală în jurul sloganului „Şi eu îndrăznesc să cred în România“, astăzi echipa PNL condusă de Gheorghe Falcă a ieşit cu sloganul „Îndrăzneşte să crezi în România“. Nu cunoaştem în istoria campaniilor electorale din statele civilizate, fie din Europa, fie din America, să fi existat vreodată un partid care să fure sloganul partidului rival, indiferent din ce motiv, ca glumă, din lipsă de inspiraţie etc. Nu ştim dacă e vorba de prostie, dacă e vorba de o tactică penibilă de a induce în eroare electoratul, dacă e o strategie de doi lei, obişnuită la Arad, de a fabrica pliante false cu sigla contracandidatului, cu sloganul acestuia, ştim doar că aşa ceva nu s-a mai întâlnit şi probabil nici nu se va mai întâlni curând în campaniile electorale serioase, de nivel naţional.

Gheorghe Falcă lucrează probabil în această campanie cu făuritorii Capitalei Culturale Arad 2021, altfel nu se explică penibilul situaţiei şi lipsa crasă de idei. Cu astfel de strategii, PNL are toate şansele să piardă la scor alegerile parlamentare, să se facă de râs. Cât despre Gheorghe Falcă, am fi dorit să spunem că a furat sloganul PSD, dar ar fi un pleonasm. Aşa că spunem doar că face tot ce ştie mai bine. Ce a făcut şi în ultimii 12 ani la Primăria Arad. Numai că de data aceasta miza e prea mare ca să scape nevătămat la final, după ce eşecul va fi usturător.

 

P.S.: Sursele noastre spun că Gheorghe Falcă a dorit de fapt să-i intre în grații Laurei Codruța Kovesi, arătând că și el poate plagia, fără nicio jenă. Chiar se vorbește în culise PNL Arad că binomul SRI-DNA s-a transformat în trinomul Kovesi – Coldea – Falcă. Cel puțin așa se laudă unii pe la Arad. Așa că, vai de cel care îndrăznește să nu creadă în România celor trei.

 

campanie2

campanie

Facebook Comments