Marcel Toader divorțează din nou

by Dana B.

Maria Constantin și Marcel Toader au depus actele de divorț, astfel că nu mai există cale de întoarcere pentru cei doi. Artista și omul de afaceri au mers astăzi la notar, iar în câteva zile se va pronunța divorțul.

Maria Constantin și Marcel Toader au depus actele de divorț și s-au despărțit de comun acord,  însă niciunul dintre ei nu vor să facă declarații. Fostul soț al Gabrielei Cristea a cerut discreție și refuză să vorbească despre despărțirea de interpreta de muzică populară.

Maria Constantin și Marcel Toader au depus actele de divorț, miercuri 23 august

Marcel Toader și Maria Constantin au ajuns în pragul divorțului, iar principalul motiv îl constituie… banii. Marcel Toader și Maria Constantin nu au fost în concediu de când s-au căsătorit. Recent, și-au anulat și o vacanță programată în Cipru Căsătoriți în vara lui 2015, timp de doi ani, cei doi soți au făcut economii la sânge. Au petrecut mai mereu sărbătorile în provincie, la rudele Mariei. Iar de deplasări peste hotare, nici vorbă!  Contactat pe marginea acestuit subiect, Marcel Toader s-a rezumat la a declara: ”Vreau să-mi fie respectat dreptul de a tăcea”.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments