Maraton de spectacole, maraton de aplauze. Luna plină de teatru a ajuns la final

by Cristian Dobre

Peste 4000. Acesta este numărul celor care au răspuns “Da” la invitația Teatrului Clasic „Ioan Slavici” de a-i trece pragul în „Luna plină de teatru”.  Ediția din 2019 a unuia dintre cele mai de succes proiecte arădene a ajuns la final.

“Un tur de forță. De asta au avut parte depotrivă actorii și tehnicienii noștri. Nu e ușor să aduci în fața publicului, într-o lună, peste 30 de spectacole, de multe ori și câte două reprezentații într-o zi. A fost însă un efort care a meritat cu adevărat. Am avut parte de săli pline și aplauze. Și, nu-i așa, aceasta este cea mai bună răsplată pentru un om de teatru.” – spune Bogdan Costea, managerul Teatrului Clasic “Ioan Slavici” Arad.

Vreme de o lună, între 6 ianuarie și 9 februarie 2019, pe cele două scene ale TCISA – sala mare și sala Studio – au avut loc 32 de reprezentații ale spectacolelor din repertoriul instituției.

“După un adevărat maraton de teatru, nu facem pauză, ci continuăm programul nostru teatral cu alte producții la fel de interesante și tentante. Până la finalul lunii februarie mai avem programate șase spectacole, pentru ca, mai apoi, luna martie, să debuteze cu un alt proiect de succes al teatrului nostru: Săptămâna comediei.” – declară Bogdan Costea, managerul TCISA.

Până la finalul lunii, spectatorii arădeni mai pot urmări: “Iubirea la oameni” (în 14 februarie), “[ză] Pes©ăruș” (în 16 februarie), „Flori de mină” (17 februarie), „Tatăl” (21 februarie), „Aici, acolo” (23 februarie) și „Năpasta” (24 februarie). Biletele pentru toate aceste spectacole pot fi achiționate fie direct de la casieria Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, fie online, pe www.biletmaster.ro

 

Facebook Comments