MANAGERUL STELEI, MIHAI STOICA, A TRANSMIS UN MESAJ DIN INCHISOARE

by Cosmin Mihuta

Fostul manager al FC Steaua, Mihai Stoica, condamnat la trei ani şi şase luni în Dosarul transferurilor, a postat, duminică, un mesaj pe Facebook, în care precizează că nu se plânge de nimic în închisoare şi promite că va fi mai puternic şi mai motivat când va ieşi din penitenciar.

„Mi-am zis că cel mai bine e să stau low profile, dar, din păcate, nu prea mă lasă unii. Îi rog, totuşi, să aibă puţină decenţă în ceea ce mă priveşte. Să nu mai abereze. Nu mă cert cu nimeni aici, nu fac plângeri din cauza condiţiilor în care stăm sau a condiţiilor meteo. Austeritatea nu este sinonimă cu mizeria. Chiar dacă sunt într-o situaţie cel puţin ciudată, pe care nimeni nu mi-o poate explica, executând o pedeapsa pe care nimeni n-a solicitat-o, promit tuturor că voi ieşi mai puternic, mai motivat şi la fel de efervescent”, a scris Stoica, pe Facebook.

Stoica şi alţi şapte oameni de fotbal au fost condamnaţi, la 4 martie, la pedespse cu înhisoarea, în Dosarul transferurilor. La 7 martie, avocaţii lui Mihai Stoica au depus la Curtea de Apel Bucureşti contestaţie în anulare în cazul condamnării sale, care va fi judecată în 21 martie.

Mihai Stoica este încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Facebook Comments