Man şi Petre au nimerit într-o grupă infernală, la Euro 2019

by Sorin Haut
Please follow and like us:

Naţionala de tineret şi-a aflat adversarele de la Euro 2019. Micii tricolori au nimerit într-o grupă infernală, alături de Anglia, Franţa și Croaţia. Selecționerul Mirel Rădoi va apela aproape sigur și la atacanții arădeni, Denis Man (FCSB) și Adrian Petre (Esbjerg), ambii piese importante în campania din calificare. În cărți pentru o convocare ar mai fi şi Răzvan Oaidă, mijlocaș format de Cristi Păcurar și Francisc Tisza la Atletico Arad, de la vârsta de 12 ani.

La tragerea la sorți a fost prezent și ambasadorul competiției de anul viitor, Andrea Pirlo, campion mondial cu Italia în 2006, ce a decis și componența celorlalte două grupe, respectiv: Italia, Spania, Polonia, Belgia (Grupa A), și Germania, Danemarca, Serbia, Austria (Grupa B). România face parte din Grupa C.

Campionatul European se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019, în 5 orașe din Italia și în San Marino: Bologna, Reggio nell’Emilia, Cesena, Trieste, Udine, Serravalle. Se vor califica în semifinale câștigătoarele grupelor și cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.

România a obținut calificarea la Campionatul European după o pauză de 20 de ani, ultima prezență datând din 1998, când am și găzduit turneul.

Facebook Comments