Man și Mihăilă au pierdut prima manșă a semifinalei barajului de promovare în Serie A

by Sorin Haut

Dennis Man (24 de ani) și Valentin Mihăilă (23 de ani) au fost criticați de presa italiană pentru prestația lor din meciul Cagliari-Parma, scor 3-2, contând pentru turul semifinalelor barajului de promovare în Serie A. Ambii internaționali români au început meciul de pe banca de rezerve, înlocuindu-i pe parcurs exact pe marcatorii din prima repriză. Fotbalistul arădean a intrat pe teren în minutul 58, în locul elvețianului Simon Sohm, în timp ce fostul jucător al Universității Craiova a jucat din minutul 68, în locul polonezului Adrian Benedyczak. 

Arădeanul a fost criticat de presa italiană 

„Man nu a intrat bine în joc. A pierdut multe dueluri și nu a profitat de spațiile lăsate de cei de la Cagliari. A fost slab, la fel ca toți jucătorii Parmei care au intrat în teren”, notează italienii de la tuttomercatoweb. Parma a condus cu 2-0 în minutul 26, după reușitele lui Benedyczak și Sohm, dar sarzii au întors spectaculos rezultatul în partea secundă, cu două goluri în ultimele cinci minute.

Returul se joacă sâmbătă, 3 iunie

Returul se va juca pe data de 3 iunie, pe terenul Parmei. Finala play-off-ului pentru promovare în Serie A se va disputa între câștigătoarea „dublei” din Cagliari și Parma și învingătoarea meciurilor dintre Bari și Sudtirol.

Facebook Comments