Man a fost decisiv pentru FCSB, cu un gol în prelungiri

by Sorin Haut

Fostul atacant al UTA-ei, Dennis Man, a fost decisiv pentru FCSB, în primul meci al noului sezon din Liga 1. Titular şi integralist datorită regulii U21, arădeanul în vârstă de 18 ani a marcat golul victoriei cu capul, în prelungirile disputei de pe Arena Naţională, cu FC Voluntari, scor 2-1.

Reuşita de trei puncte al lui Man, care i-a salvat debutul şi antrenorului Nicolae Dică, l-a făcut pe patronul Gigi Becali să declare, la final: „M-a încântat Man, care a demonstrat că are loc să joace în această echipă și asta indiferent de regula cu jucătorul sub 21 de ani.”

”Simt o bucurie imensă. Am muncit pentru această victorie și e bine că a ieșit așa cum ne-am dorit. Eu speram că o să marchez, chiar dacă am ratat cele două ocazii în debutul reprizei secunde, mi-am zis că trebuie să profit de minutele care mai sunt și să încerc să marchez.

Mă bucur că a ieșit așa și că am marcat. La fiecare meci vreau să-mi fac treaba cât mai bine și să-mi ajut echipa. Sincer, eu am crezut până în ultimul minut, e bine să crezi până la fluierul final. Ne-am făcut meciul mai greu prin faptul că am ratat acele ocazii. Dedic golul familiei mele și lui Nic (n.r. – antrenorului Nicolae Dică)”, a declarat Dennis Man, la finalul meciului.

Pe lângă golul reușit, Man a mai avut alte două ocazii uriașe de a înscrie. În debutul reprizei secunde, acesta a scăpat singur cu portarul oaspeților, dar a șutat pe lângă poartă de la aproximativ 13 metri.

Apoi, Man a mai trecut o dată pe lângă gol, imediat după ce ilfovenii au restabilit egalitatea. În minutul 56, atacantul a şutat în transversală, din marginea careului mic.

Foto: digisport.ro

Facebook Comments